Вагітну Собчак в мережі посварили за ризикований вчинок: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітну Собчак в мережі посварили за ризикований вчинок: з'явилося фото

Вагітну Собчак в мережі посварили за ризикований вчинок: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Російська  телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка знаходиться на останньому місяці вагітності, здивувала соцмережі складною позою в йозі - стійкою на руках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням Instagram провідною.
Ксенія, не дивлячись на своє "цікаве" положення продовжує займатися йогою. Вона розмістила в своєму мікроблозі фото, на якому демонструє одну з нелегких асан.
"Доброго ранку! З дому не виїжджаю, але і вдома можна влаштувати відмінну йога-студію, було б бажання! І розуміння того, що у всього, в тому числі у власного тіла, немає обмежень, крім тих, що створюєш собі сам у своїй голові! ", - підписала кадр Собчак.
Свій підпис провідна супроводила хештегом #нафінішнійпрямій, що може лише означати, що дата пологів вже зовсім близько.
До речі, раніше  Ксенія зізналася, що дитина з'явиться на світ до її дня народження - 5 листопада, коли їй виповниться 35 років.


Шанувальники зірки стурбовані таким завзяттям Ксенії до занять йогою і вважають, що це може бути небезпечно.
"Бідна дитинка! Уявляю що далі з нею буде", "А це не небезпечно?", "Не для людей зі слабкими нервами", "Ну так звичайно краще не ризикувати", - пишуть вони.
Інші просто захопилися стараннями телеведучої.


"Розумничка. Будьте здорові!", "Просто клас!", "Не перестаю вами захоплюватися", "Молодець, Ксенія, так тримати".
Нагадаємо, розмови про те, що телеведуча чекає первістка, почалися лише в перших числах червня, а  підтвердила інформацію Собчак під час конкурсу Нова хвиля-2016 в Сочі.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно  шанувальники Ксенії Собчак запідозрили, що вона виношує двійню. Переконав їх в цьому дуже великий живіт Ксенії на фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?