Вакарчук назвав головну помилку Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук назвав головну помилку Порошенка

Вакарчук назвав головну помилку Порошенка
Джерело:  YouTube

Відомий український співак та лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає, що головною помилкою п'ятого президента Петра Порошенка за роки каденції є незадоволений попит українців на справедливість, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо НВ".

Музикант переконаний, що українці не повинні критикувати чи любити політика за його ім’я, а оцінювати за діями.

"Я думаю, що президент Порошенко мав унікальну можливість змінити всю систему справедливості в країні. Це найбільша претензія, яку, я думаю, йому висунув виборець. Попри зрозумілі успіхи (і його особисті, і його команди), оцей запит на справедливість, на боротьбу з корупцією, на зміни на якісніше - те, що можна було відчути і порухати руками (для життя кожного українця), мені здається, цей запит людей не був виконаний", – сказав співак.

На думку Вакарчука, люди чекали простих і зрозумілих правил гри, чекали відновлення справедливості, однак цього не сталося. На думку політика, Порошенко на посаді президента також здійснив речі, за які йому можна подякувати: безвізовий режим з ЄС, надання автокефалії українській церкві та реформи в армії.

Як повідомляв ONLINE.UА, екс-президент України Петро Порошенко втратив статус мільярдера незабаром після обрання на пост глави держави в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?