Вакарчук неочікувано звернувся до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук неочікувано звернувся до Зеленського

Вакарчук неочікувано звернувся до Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник партії "Голос" Святослав Вакарчук звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом запропонувати зміни до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-брифінг партії.

23 серпня представники партії закликали президента розпочати парламентську реформу: зняти депутатську недоторканність, обмежити кількість депутатів до 300 та встановити можливість перебування депутатів в Раді максимум на дві каденції.

"Голос" закликав розпочати боротьбу із "кнопкодавством" та прогулами. За словами лідера партії Святослава Вакарчука, депутатів які прогулюють більше половини засідань слід позбавляти мандата. Це саме слід робити і з тими, хто хоча б раз порушив правило персонального голосування", - сказано в повідомленні.

 У "Голосі" зазначили, що з юридичного боку логічно і швидше втілити парламентську реформу було б з ініціативи президента.

Окрім того, Вакарчук порадив новообраним депутатам коментувати і голосувати лише ті законопроекти, які особисто прочитали.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вакарчук нещодавно звернувся до партії президента Володимира Зеленського, оголосивши пропозицію. Він запропонував призначити нардепів "Голосу"  очільниками парламентських комітетів. Політик обґрунтував ідею професіоналізмом нових держслужбовців, які представляють його політсилу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?