Вакарчук розповів про свою стратегію перемоги на виборах
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук розповів про свою стратегію перемоги на виборах

Вакарчук розповів про свою стратегію перемоги на виборах
Джерело:  online.ua

Лідер рок-гурту «Океан Ельзи» та голова політичної партії «Голос» анонсував проведення великого всеукраїнського туру, в який він відправиться «з однодумцями». Про це музикант повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook, інформує ONLINE.UA.

«Це буде великий тур змін, з яким ми об’їдемо всю Україну – із заходу на схід, з півночі на південь. Це буде поїздка, яка запам'ятається більшості з нас на все життя. Буде багато живого людського спілкування і буде багато рок-н-ролу», – заявив Вакарчук.

Крім того, Святослав Вакарчук закликав всіх бажаючих приєднуватися до участі у своєму турі в якості волонтерів. Для цього на сайті партії «Голос» відкрита онлайн-форма.

На сайті також повідомлено, що агітаційний тур охопить понад 300 міст і містечок по всій країні. Очевидно, що Вакарчук та його команда об’їдуть майже кожний райцентр в Україні, що й стане основним методом пошуку виборців для партії «Голос».

Вчора Святослав Вакарчук повідомив, що його партія не буде брати в свій список чинних народних депутатів чи об’єднуватися з тими силами, які він назвав «політичними брендами».

Відомо, що за останніми рейтингами, рівень підтримки партії «Голос», яку очолює Святослав Вакарчук досяг 4,7%. З урахуванням, що виборча кампанія ще фактично не почалася, це серйозна заявка на подолання 5-відсоткового бар’єру.

Нагадаємо, що сьогодні пропрезидентська партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати Верховної Ради та повідомила список умов для участі у цьому конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?