Вакарчук у Нью-Йорку присвятив пісню воїнам АТО: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук у Нью-Йорку присвятив пісню воїнам АТО: опубліковано відео

Вакарчук у Нью-Йорку присвятив пісню воїнам АТО: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Популярна українська рок-група "Океан Ельзи" виступила в Нью-Йорку на підтримку свого дев'ятого альбому під назвою "Без меж".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Як відомо, музиканти продовжують свій світовий тур. Так 4 березня колектив разом зі своїм незмінним лідером Святославом Вакарчуком відвідав Нью-Йорк. Виступ відбувся в Madison Square Garden.

Читайте також: "Океан Ельзи" яскраво виступив в Польщі і нагадав, чий Донецьк: з'явилися фото і відео
Під час концерту "Океан Ельзи" виконав хіти "Майже весна", "Вставай", "Мила моя", "Без бою", "Зелені очі", "Стріляй", "Той день", "Я так хочу до тебе", "Дякую", "На небі", "Не йди", "Вище неба", "Я Відчуваю тебе", "Осінь", "911", "Обійми" та інші.
Крім того, Святослав згадав про нестабільну політичну ситуацію в Україні. Вакарчук присвятив пісню "Мить" українським воїнам, які захищають рідну країну від агресора.
"Я не можу не заспівати пісню, про яку думаю кожен день. Не можу промовчати про ті події, які зараз відбуваються на сході України. Хочу виконати композицію про людей, які захищали і захищають нашу рідну країну. Вони стоять там заради нас", - сказав музикант.


Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українська рок-група "Океан Ельзи" влаштувала фурор на концерті в австралійському місті Мельбурн, який відбувся в рамках світового турне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?