Вакарчук відверто розповів про зустрічі з Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук відверто розповів про зустрічі з Порошенко

Вакарчук відверто розповів про зустрічі з Порошенко
Джерело:  online.ua

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів, що зустрічається з різними людьми, включно з державними чиновниками та політиками, а також президентом Петром Порошенком. За словами артиста, найчастіше зі своїми візаві він обговорює можливість змін в Україні.

Про це співак повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Я спілкуюся з різними політиками та державними чиновниками. Безумовно, я спілкувався з президентом. Один відсоток розмов займає: "Доброго дня. Як справи?", а 99 відсотків мовиться про моє бажання справжніх змін в країні", – переконує Вакарчук.

За його словами, коли лише розпочиналася розмова про Антикорупційний суд і цього навіть не було у вимогах Міжнародного валютного фонду, були люди, які хотіли змін.

"Мовиться про активістів, представників громадського сектору. Ми разом з ними думали про те, як зробити так, щоб така установа як Антикорупційний суд існувала. Безумовно, були розмови з Президентом з цього приводу. Також писали листи, один з яких був ініційований мною. Для мене велика честь, бо його підписали ієрархи православної церкви Філарет та Блаженніший Святослав. Також його підписала велика кількість моральних авторитетів: Ада Роговцева і Сергій Жадан", – зауважив музикант.

За його словами, ці перемовини були насправді дуже важливими.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соліст гурту "Океан Ельзи",  співак Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?