"Вам не до нас...": ще один політв'язень Кремля звернувся до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

"Вам не до нас...": ще один політв'язень Кремля звернувся до Зеленського

"Вам не до нас...": ще один політв'язень Кремля звернувся до Зеленського
Джерело:  Hromadske

Українець Микола Карпюк, якого засудили в Росії до 22,5 років в’язниці, закликає нову українську владу не припиняти зусилля для звільнення політв’язнів навіть під час виборів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Я спокійний щодо своєї долі, вірю, що мене або обміняють, або ще якимось чином звільнять, а якщо ні – покличе до себе Всевишній... Здоров'я поки що вистачає, а ось тягар розлуки з родиною нестерпний. Особливо прикро, що не можу брати участь у вихованні свого сина Тараса", – зізнався Карпюк.

Чоловік зазначив, що розуміє проблеми, якими зараз займається Володимир Зеленський та його команда, проте це не привід, на його думку, забувати про полонених.

 "Розумію, що цей рік виборний, українським політикам особливо не до нас, то одні вибори, то інші, але не слід все-таки забувати про долі українців, яких утримують у російських в'язницях", – заявив він.

Карпюк зізнався, що бути в курсі подій в Україні йому допомагає підписка на газети й журнали.

"Результати президентських виборів багато в чому закономірні, люди незадоволені старими політиками, набирає силу нове покоління, яке хоче бачити нові обличчя. З команди (Володимира) Зеленського я особисто знаю тільки Олександра Данилюка. Ну що ж, подивимося. Саша може!", – зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 квітня Денісова заявила, що бойовики передали на підконтрольну уряду України територію 60 засуджених з в’язниць окремих районів тимчасово окупованої території Луганської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?