"Вам не соромно?": ЄС нарешті відреагував на візит Путіна в Австрію
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вам не соромно?": ЄС нарешті відреагував на візит Путіна в Австрію

"Вам не соромно?": ЄС нарешті відреагував на візит Путіна в Австрію
Джерело:  online.ua

 Делегація Соціал-демократичної партії в Європарламенті заявила, що главі МЗС Австрії Карін Кнайсль має бути соромно після того, як вона запросила на своє весілля президента РФ Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на Nachrichten.

Окрім того, в ЄС підкреслили, що дипломатка таким чином зіпсувала імідж країни.

"Міністр закордонних справ Кнайсль, яка повинна працювати в дипломатії, влаштувала власне весілля, запросивши Путіна. З іміджем будівельника мостів повністю розпрощалися. Вам не соромно, який образ австрійський уряд посилає партнерам ЄС під час головування в Раді Європи?", - сказано в повідомленні.

Також видання пише, що анонс візиту Путіна став несподіванкою: 2015 року він не прийшов на весілля речника Кремля Дмитра Пєскова, хоча його дружина Татьяна Навка казала, що президента запрошували.

Варто зазначити, що дорогою на весілля, яке відбудеться на півдні федеральної землі Штирія, Путін відвідає Берлін, де проведе переговори з канцлеркою ФРН Ангелою Меркель.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політична еліта Австрії виступила з жорсткою критикою запрошення президента Росії Володимира Путіна на весілля глави австрійського зовнішньополітичного відомства Карін Кнайсль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?