Вас обманули - у Зеленського відреагували на новий резонансний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Вас обманули - у Зеленського відреагували на новий резонансний скандал

Вас обманули - у Зеленського відреагували на новий резонансний скандал
Джерело:  online.ua

Видання ZN.UA неочікувано для всіх заявило про те, що очільник Офісу президента Андрій Єрмак вимагав від п'ятьох членів ЦВК написати заяви про відставку, бо вони нібито "люди Богдана" - команда українського лідера Володимира Зеленського все це заперечує. За словами представників ZN.UA, їхні джерела в ОП зізналися, що 14 серпня в Офіс були запрошені голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко, секретар ЦВК Олена Гатаулліна і ще три члени Центрвиборчкому для бесіди з головою офісу Андрієм Єрмаком. Під час зустрічі Єрмак вимагав, щоб всі п'ятеро написали заяви про відставку. Причина в тому, що вони "люди Богдана", передає ONLINE.UA.

Анонімні джереда наголошують, що єдина формальна причина подібної вимоги - "бажання президента". Однак у зв'язку з відсутністю будь-яких офіційних причин, Діденко, а також всі інші члени ЦВК, запрошені в Офіс президента, відмовилися писати заяви про відставку. Команда Володимира Зеленського стверджує, що всі ці звинувачення - брехня.

"Просто перевірте – не було зустрічей в Офісі президента чи десь іще з членами ЦВК, як про це "повідомив" сайт ZN.UA. Жодних команд, намагання втрутитися чи іншого подібного спілкування з членами ЦВК – всього цього не було. Ваші джерела вас обманули. Центральна виборча комісія є незалежним органом і як інституція має все, що необхідно для самостійної роботи. Якщо комусь потрібен скандал, то ви хоча б матеріали для "малювання" скандалів підбирайте ретельніше, а то навіть якось нецікаво", - кажуть в Офісі президента.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, що колишній очільник Офісу президента Андрій Богдан виступив з жорсткою та неочікуваною заявою — він почав стверджувати, що український лідер Володимир Зеленський "проміняв мрії про щасливу країну на дешеві забаганки непрофесіоналів, які ним маніпулюють".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?