Вашингтон закликав весь світ посилити тиск на Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Вашингтон закликав весь світ посилити тиск на Росію

Вашингтон закликав весь світ посилити тиск на Росію
Джерело:  Голос Америки

Весь світ повинен посилити тиск на Росію, поки ця країна не змінить свою поведінку і не стане "добропорядним гравцем" на світовій арені.

З таким закликом виступила прес-секретар адміністрації президента США Сара Сандерс, передає ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.

Читайте також: "Я виграю": Трамп серйозно поговорив з Путіним про можливу гонку озброєнь

Сандерс нагадала, що США у відповідь на отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля в Великій Британії вислали 60 дипломатів з РФ, а інші країни всього по кілька представників російського дипведомства. Тому у Вашингтоні вважають, що весь світ повинен активізуватися і вжити більш жорсткі заходи відносно Москви.

Також представниця Білого дому підкреслила, що Дональд Трамп займає максимально жорстку позицію по відношенню до РФ. Вона запевнила, що США мають намір і надалі продовжувати посилений тиск на Росію, поки не побачать змін.

Сандерс при цьому додала, що США не проти налагодити відносини з Росією, що сприятливо відіб'ється на всьому світі. Вона заявила, що в цьому напрямку Вашингтон не поспішає, а кроки робитиме тільки на підставі поведінки Москви.

Раніше колишній радник національної безпеки США Геберт Макмастер в своїй прощальній промові розкритикував Росію за агресію у всьому світі. Він називав дії Путіна "кровожерливою війною", на яку обов'язково послідує жорстка відповідь країн Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США назвали Росію "чудовиськом з морських глибин", яке має "безліч щупалець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?