"Вата" її любить: в Україні пояснили, чому Ані Лорак співає в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вата" її любить: в Україні пояснили, чому Ані Лорак співає в Росії

"Вата" її любить: в Україні пояснили, чому Ані Лорак співає в Росії
Джерело:  online.ua

Відомий український продюсер, композитор, поет, драматург і журналіст Олександр Ягольник розповів, як ставиться до артистів, що виступають в Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Продюсер висловився щодо виступів української співачки Ані Лорак на території країни-агресора.
"Чому Ані Лорак (Кароліні Куєк) вигідніше бути в Москві, як людина шоу-бізнесу, я розумію. Але є інша річ - мораль. Зірка шоу-бізнесу несе ще й іншу роль - публічну і навіть виховну. Тому на цьому моменті до неї треба ставитися так, як вона заслужила. Звичайно, хто її любить - буде продовжувати любити. До того ж, її зараз підкреслено багато в нашому ефірі, вата її любить, для них вона як і раніше символ", - зазначив Ягольник.

Читайте також: Лорак похвалилася новою перемогою в Росії: з'явилося фото
Він погодився з припущенням журналіста ONLINE.UA про те, що для Росії це символ "правильної "українки".
"Так, безумовно. А Наташа Корольова (Наталія Поривай) - це взагалі мегаправильний варіант українки. Або зірка московського Бродвею, киянка Анастасія Стоцька, у якої Путін - навіть на чохлі її айфона", - сказав він.
Нагадаємо, Ані Лорак зазнала критики в рідній Україні за часті виступи в Росії. Так співачка нещодавно активно гастролювала по РФ з шоу "Кароліна".
А днями артистка отримала дві нагороди під час церемонії вручення музичної премії "Золотий Грамофон" від "Русского радио" в Москві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ на п'ять років заборонила в'їзд в країну російській співачці Наташі Корольовій, яка підтримала у 2014 році анексію Криму.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Поки ми не повернемо Крим і Донбас, для всього російського мистецтва потрібен бар'єр - продюсер Олександр Ягольник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?