Ватажка ДНР висміяли фото з мертвими бойовиками
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажка ДНР висміяли фото з мертвими бойовиками

Ватажка ДНР висміяли фото з мертвими бойовиками

У соціальних мережах висміяли ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка і його погрози захопити Київ і приходити до українців "навіть мертвим" бойовикам.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту "Інформаційні війська України".
"Захараст обіцяє взяти Київ до весни! Тепер головне підібрати зручний кабінет, без ліфта, без вікон, і ходити пішки, тому що з джипами біда... " – саркастично зазначили в співтоваристві.
Також був опублікований фото-колаж, на якому Захарченко розмістили біля раніше ліквідованих ватажків терористів.


Читайте також: Росія згортає ДНР-ЛНР: в Україні пояснили вбивство Гіві


Зокрема, на фото Захарченко ніби говорить — "я дійду до Києва", на що ватажок банди "Привид" Олексій Мозкової (який був розстріляний у власному джипі в травні 2015 року) "говорить" йому "Удачі, братан", Арсен Павлов-Моторола (підірваний в ліфті 16 жовтня 2016 року) саркастично відповідає Lol, а Михайла Товстих-Гіві (вбитий 8 лютого пострілом з вогнемета через вікно свого кабінету) резюмує — без коментарів.
Українці з задоволенням підтримали цей жарт у своїх коментарях.








Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA відомий український блогер і волонтер звинуватив росіян у ліквідації Гіві і припустив, що наступним може стати Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?