Ватажки ДНР бояться перевороту: з'явилося відео гучної заяви
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажки ДНР бояться перевороту: з'явилося відео гучної заяви

Ватажки ДНР бояться перевороту: з'явилося відео гучної заяви
Джерело:  online.ua

Опальний ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський заявив, що ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко створює новий полк "спецназу", боячись перевороту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter Necro Mancer.
"Я знаю, що наприклад, Семен, який очолював його (Захарченко - ред.) охорону, очолив полк, який повинні були відрядити до внутрішніх військ, це 4 батальйони. Там нормальні, в принципі, бойові мужики, вони, напевно, батьківщині ще послужать і могли б зараз послужити. Їх тримають тут в центрі, чи то боячись перевороту якогось можливого, чи то ще чогось", - сказав Ходаковський, додавши, що рядових поки не підпускають.
Читайте також: Хроніки дурдому: бойовиків ДНР висміяли одним фото їх ватажка
Він також поскаржився, що бойовиків банди "Схід" вибивають,
"Ми сподіваємося, що можливо вони, якщо українці активізуються, не розгубляться і займуть якісь позиції, десь підтримають нас. Тому що ми, чесно кажучи, втомилися. У "Сходу" недокомплект. За деякими підрозділам 30-40% , роти по 30 осіб стоять на Спартаку, на промзоні. Нас вибивають", - зазначив бойовик.
Відзначимо, відео було записано близько місяця тому, але в мережі з'явилося тільки зараз.


Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко після російського фільму "28 панфіловців" проговорився про те, що і сам воює за Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?