Ватажки ДНР-ЛНР провели таємне засідання з кураторами з Росії - джерело
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажки ДНР-ЛНР провели таємне засідання з кураторами з Росії - джерело

Ватажки ДНР-ЛНР провели таємне засідання з кураторами з Росії - джерело
Джерело:  online.ua

Ватажки бойовиків так званих ДНР і ЛНР О лександр Захарченко та Ігор Плотницький провели секретне засідання зі своїми російськими кураторами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерело в антитерористичному центрі СБУ.
Засідання було проведено 29 листопада 2016 року в окупованому Донецьку в колишньому приміщенні обласного управління СБУ.
Чергова закрита нарада відбулася за участю керівників самопроголошених ДНР і ЛНР Плотницького І. В. та Захарченка О. В., командирів найбільших НВФ, а також так званих "кураторів" з Російської Федерації.
Метою наради було обговорення ситуації, що склалася в "республіках", і перспектив їх існування.
Читайте також: Відомий боєць АТО розповів, де зараз одіозний бойовик Гіві
Як стало відомо, однією з тем, порушених на нараді, стало обговорення питання корупції і військової дисципліни. За участь у протиправних оборудках з металобрухтом піддався жорсткій критиці командир батальйону "Сомалі", "полковник" так званої ДНР Толстих Михайло Сергійович, 19.07.1980 року народження, уродженець міста Іловайськ, житель міста Донецьк.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки бойовиків так званих ДНР і ЛНР погрожували ватажкові банди "Сомалі" Михайлу Толстих на прізвисько "Гіві" розправою за розкрадання "держмайна" у вигляді швидкої "зустрічі з Моторолою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?