Ватажки ДНР-ЛНР вже вирішили "допомагати Україні": соцмережі ошелешені
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажки ДНР-ЛНР вже вирішили "допомагати Україні": соцмережі ошелешені

Ватажки ДНР-ЛНР вже вирішили "допомагати Україні": соцмережі ошелешені
Джерело:  ДАН

Ватажки угрупувань ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили про готовність надавати гуманітарну допомогу підконтрольним українському уряду територіям Донбасу.
Програму гумдопомоги оприлюднять на церемонії в Луганську 17 лютого, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.

Читайте також: В Укра їні назвали приблизні терміни вбивства Захарченка та Плотницького
"Ті, які лишилися під контролем України, райони Донбасу поставлені на грань гуманітарної та екологічної катастрофи. Ростуть техногенні ризики, зупиняються заводи, комбінати, продовжує падати рівень життя людей. У зв'язку з цим ми прийняли рішення реалізувати програму гуманітарної допомоги і екологічної безпеки для наших братів і сестер, які проживають в підконтрольних Україні районах Донбасу", - йдеться в спільній заяві терористів.
Відзначимо, що користувачі соцмереж шоковані подібними заявами Плотницького і Захарченка. Зокрема наміру ватажків угруповань дивуються і українці, які проживають на окупованій території Донбасу. Так Олександр Жутник написав: "Якийсь сюр. Самі на гуманітарці сидимо... Напевно, у мене з ними різне тлумачення слова "гуманітарний".


hochu domoy: "Афігеть!!! Батьки дировської нації!!! Допомагатимуть вони".



F (&) D: "Це ж вата, там немає мізків, що це все слова, за якими порожнеча. Басурін про живу воду розповідає, ці про допомогу".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився документ, який свідчить про діагноз "незворотні психічні розлади" у ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?