Ватажки ДНР-ЛНР зробили гучну заяву щодо Савченко і полонених: Україна відповіла
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажки ДНР-ЛНР зробили гучну заяву щодо Савченко і полонених: Україна відповіла

Ватажки ДНР-ЛНР зробили гучну заяву щодо Савченко і полонених: Україна відповіла
Джерело:  online.ua

Ватажки ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили, що вирішили передати українській стороні через нардепа Надію Савченко двох полонених жінок - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Як жест доброї волі напередодні Нового року і Різдва ми без будь-яких умов передаємо представнику народу України Надії Савченко двох жінок - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак - в надії активізувати процес визволення з полону наших громадян, з надією на те, що в прийдешньому році вони возз'єднаються з рідними і близькими", - наголошується в спільній заяві бойовиків.
Читайте також: П олоненим побратимам: мережу вразило відео зі звернення до бійців АТО
У свою чергу перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що Київ вітає звільнення кожного громадянина України.
"Ми щасливі звільненню кожної людини. Якщо передача українською стороною 15-ти тих, кого запитували ОРДЛО, серед яких 6 жінок, сприяє звільненню і розблокує цей процес, ми щасливі", - сказала вона агентству "Інтерфакс-Україна".
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній народний депутат від Партії регіонів, так званий спікер "парламенту Новоросії" Олег Царьов запросив народного депутата Надію Савченко в гості до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?