Ватажки ДНР - це такі смішні іграшкові "танчики" - український розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажки ДНР - це такі смішні іграшкові "танчики" - український розвідник

Ватажки ДНР - це такі смішні іграшкові "танчики" - український розвідник
Джерело:  online.ua

Колишній розвідник, який воював в зоні АТО, інструктор-волонтер Олег Бондаренко з позивним Птах розповів, що всі ватажки угруповань ДНР є нежиттєздатними іграшками, керованими зі сторони.
Таку думку він висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
Читайте також: Прихильники ДНР-ЛНР скаржаться, що Росія їх зрадила - розвідник
"На мій погляд, ось ці всі Гіві і Мотороли (ватажки банди бойовиків ДНР "Сомалі" і "Спарта" Михайло Толстих та Арсен Павлов, - ред.), вони - такі смішні нецке, чи що... Самохідні іграшки. Раніше такі були танчики на ключику - заводиш його, і він поїхав, лампочками покліпав, "постріляв". І все. Інша справа, що ці "танчики" реально повбивали наших людей. Це вже зовсім інше, це вже не іграшки!", - сказав Бондаренко.
Він згадав, Арсена Моторолу Павлова, який вибухнув в ліфті власного будинку в Донецьку 16 жовтня 2016 року. "Ось сам факт ... Навіть не важливо, хто саме це зробив - росіяни, Грушники, свої ж в ході якихось власних розборок - по барабану! Тому що це якраз той випадок, про який кажуть: "Пусти богу кров - і він перестане бути богом". Адже вони думали, що Моторола - безсмертний. Як там було написано на тому "Уралі" безглуздому? "Смерті немає"? Смерть - є. тому все, включаючи всі ці понти, закінчується рано чи пізно", - зазначив учасник АТО.
Також Птах пояснив, чому ватажками угруповань бойовиків на Донбасі стали люди, які слабо підходять на роль лідерів - колишній продавець курятини, а нині ватажок ДНР Олександр Захарченко, колишній автомийник Моторола, "Дід Мороз" та колишній самопроголошений "народний губернатор" так званої ДНР Павло Губарєв.

Читайте також: Р озвідник спростував міф про Моторолу й інших ватажків бойовиків на Донбасі

"Колись, можливо, в дитинстві, вони всі мріяли стати космонавтами. І вони були чистенькими біленькими хлопчиками з синенькими очками. Хтось - руденьким хлопчиком був. І вони мріяли про добре, вічне і прекрасне. Але так сталося в їхньому житті, що вони нікому нафіг не потрібні, і вони не відбулися як такі. Мрії залишилися мріями. А тут - така собі збочена інтерпретація поняття "соціальних ліфтів". Якщо в СРСР говорили, що "кухарка може управляти державою", чому б тут не бути "державним діячем "автомийнику?", - сказав колишній розвідник.
"Всі ці "республіки" - нежиттєздатні утворення. Відповідно, і їх "лідери" - нежиттєздатні. Так завжди трапляється з усім штучним - такий собі експрес-Дарвін. Як тільки зникне зовнішня "підживлення", ця система дуже швидко сама схлопнеться", - резюмував Олег Бондаренко.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не награвся, питання великої війни з Росією вже не стоїть - український розвідник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?