Ватажок ДНР готовий куди завгодно "звалити" з Донбасу - російський журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР готовий куди завгодно "звалити" з Донбасу - російський журналіст

Ватажок ДНР готовий куди завгодно "звалити" з Донбасу - російський журналіст
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Олександр Невзоров, коментуючи недавню  заяву ватажка ДНР Олександра Захарченка про готовність захопити Лондон, допустив, що ватажок бойовиків просто мріє якомога швидше покинути межі рідної "республіки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Ну, тому що те, що називається, історія не вийшла. І безглуздість цієї історії, непотрібність її і її повна ганебність стала для всіх, нарешті, абсолютно очевидними. Зараз там вони поширюють чутки про те, що ось підступна СБУ там готує "Майдани". Смішний цей комедійний ватажок чи Лугандони, то чи ДНР Захарченко, він чомусь заявив про свій намір взяти Лондон. Так, на повному серйозі - я сьогодні читав це в інтернеті - він декларує намір ось цієї своєї республіки захопити Лондон", - сказав Невзоров.
"Ні-ні. Я його розумію. Я його розумію, бо, звичайно, хочеться з цієї республіки звалити куди завгодно, і навіть в Лондон. Головне, щоб вони не поміняли цілей. І якщо вони, наприклад, вирішать захоплювати силами ДНР не Лондон, а, наприклад, Нью-Йорк, щоб вони ... Треба їм карту дати, щоб вони не заблукали випадково в який-небудь гей-квартал, і всією лугандонскою армією не потрапили б в який-небудь кабачок типу "Блакитноъ устриці", тому що тоді з визвольним рухом на південному сході України буде остаточно покінчено", - додав він.
За його словами, керівництво ДНР не воюватиме в Сирії, тому що "Сирія - це якийсь спектакль для вати, який не має ніякого сенсу і ніякого ефекту".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах висміяли слова ватажка ДНР Олександра Захарченка про те, що англосакси є злом "російської долі", і згадали, що засновником Донецька є британець Джон Юз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?