Ватажок ДНР лякає всіх кривавим Великоднем: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР лякає всіх кривавим Великоднем: опубліковано відео

Ватажок ДНР лякає всіх кривавим Великоднем: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок незаконного терористичного формування ДНР Олександр Захарченко знову заявив про порушення Україною Мінських угод та погрожував влаштувати кривавий Великдень для військовослужбовців ВСУ.
Про це він заявив журналістам, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський відео-канал Міністерство інформації ДНР.
У відповідь на запитання, чи очікує Захарченко наступу української армії на окуповані території України на Великдень (яким ДНР весь час лякає жителів окупованих територій), бойовик зазначив, що українська сторона нібито вже підготувала армію, техніку і боєприпаси, і напад очікується з дня на день.
"Ви знаєте, я скажу вам відверто, чекаємо з дня на день, але сподіваюся, що Великдень пройде спокійно. Але, як показує практика, шановні наші опоненти, вороги, вони люблять наступати на Різдво, якраз на Великдень. Але я думаю, ця Пасха не буде кривавою", - заявив він.
"А якщо і нападуть, то, повірте, Пасха буде кривавою не для нас, повірте. Очікування бою гірше смерті, а ми його давно чекаємо", - перейшов на погрози Захарченко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський попередив, що повернути окупований Донбас можна буде тільки війною з Росією.
Потім глава Донецької області уточнив свої слова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?