Ватажок ДНР оголосив про новий "серйозний крок" проти України: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР оголосив про новий "серйозний крок" проти України: з'явилося відео

Ватажок ДНР оголосив про новий "серйозний крок" проти України: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко оголосив про запуск роботи нового передавача, який буде транслювати пропагандистські передачі сепаратистів на підконтрольну Україні територію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
«Телеміст, який покаже в прямому ефірі роботу нашого "міністерства зв'язку", який забезпечив стійкий сигнал на територію ДНР, плюс на ту територію, яка знаходиться в Дніпропетровській, Харківській, Херсонській областях», - сказав він.

Читайте також: Ватажок ДНР вразив божевільною ідеєю щодо використання "Донбас-Арени"
За його словами, тепер теле- і радіопередачі сепаратистів транслюватимуться на території Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Запорізької та Херсонської областей.
«Пора запускати цей процес. З сьогоднішнього дня наші теле- і радіопередачі транслюватимуться на території Херсона та інших раніше перелічених міст», - додав ватажок бойовиків ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Захарченко заявив, що оголошує Україні блокаду, чим насмішив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?