Ватажок ДНР почав лаятися у відповідь на питання про Путіна: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР почав лаятися у відповідь на питання про Путіна: з'явилося відео

Ватажок ДНР почав лаятися у відповідь на питання про Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко вибухнув лайкою в відповідь на припущення, що президент Росії Володимир Путін "злив" окупований Донбас.


Це сталося у відповідь на питання журналіста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Ватажок ДНР зробив дивну заяву про Трампа і Донбас


"В інтернеті, серед радіослухачів і телеглядачів утворився якийсь табір, які вважають, що Путін "злив", - сказав журналіст і попросив Захарченко прокоментувати цю думку.


"Мені стало смішно від питання, яке ви задали. Насправді ось це "злив" мене дуже дратує, тому що ці панікери, які заявляють, що все пропало, вони навіть не комарі, а якісь занудливі мухи. Як люди можуть міркувати про ситуацію, на яку дивляться тільки через телевізор або монітор комп'ютера? Невже ми віддамо землю, за яку гинули наші діти? Про яке "злили" якась мерзота говорить в інтернеті? Яке ці зливали мають право щось там варнякати, писати?" , - заявив ватажок ДНР.


Також Захарченко спробував пожартувати, повторивши відомий анекдот: "Я звернув увагу, що 1 вересня людей, які це говорять, стало менше, тому що всі найбільші експерти в області політики і військової справи пішли в школу".


У мережі з'явилося відео інциденту. Відзначимо, що невідомо, якого числа воно було знято, проте в соцмережах ролик опублікували 12 листопада:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Захарченко висунув претензію Росії щодо безперервних військових діях на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?