Ватажок ДНР поганою російською мовою полаяв Україну: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР поганою російською мовою полаяв Україну: з'явилося відео

Ватажок ДНР поганою російською мовою полаяв Україну: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко на так званому параді на честь Дня перемоги 9 травня в Донецьку безграмотною російською мовою насварив Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.
«Ми пишаємося трудівниками, які з ранку до ночі стояли біля верстатів і в полях, допомагали воїнам-визволителям все-таки зробити цю перемогу», - заявив він (в російській мові використовується словосполучення здобути перемогу - Ред.).
Далі Захарченко розповів про світ, врятований «ціною мільйонів життів», який «знову піддається нашестю нацистів».
«В Україні люди похилого віку посібники фашистів і їхні спадкоємці марширують по містах і селах», - сказав ватажок бойовиків, який, мабуть, не знає про те, що слово «їхні» в російській мові вважається одним з найяскравіших показників неписьменності.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на параді в Донецьку бойовики винесли портрети президента РФ Володимира Путіна і убитих бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?