Ватажок ДНР похвалився "осередками" у містах України: з'явився жарт про Київ
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР похвалився "осередками" у містах України: з'явився жарт про Київ

Ватажок ДНР похвалився "осередками" у містах України: з'явився жарт про Київ
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР відкрили у Слов'янську свою комірку, незабаром такі ж організації можуть з'явитися і в інших українських містах; в соцмережах висміяли це припущення.
Про це заявив один з ватажків ДНР Денис Пушилин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ДАН.
"17 жителів Слов'янська на сьогодні є членами громадського руху "Донецька Республіка", – сказав Пушилин в інтерв'ю пропагандистам ДНР.
За його словами, бойовики будуть "раді кожному, хто захоче до нас приєднатися".


Читайте також: Спілберг курить: в мережі регочуть над перлами одного з ватажків ДНР

"Але відкриття первинних осередків у нових містах на підконтрольній території Україні має бути, насамперед, усвідомленим рішенням і особистою зацікавленістю жителів "того боку", - додав він.
У свою чергу, користувачі соцмереж висміяли слова Пушилина і розповіли, що зустрічали прихильників ДНР навіть у Києві.
"ДНР оголосила про запуск "клітинок" в містах України. Одну з них бачив вчора у себе в районі під кіоском. З горла пиво п'ють на морозі))" — з сарказмом написав у своєму Facebook український політтехнолог Олексій Голобуцький.
Його жарт підтримали й інші коментатори.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ДНР серйозно зганьбилися зі своїм "звітом" про смертельний обстріл на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?