Ватажок ДНР показав, як його з відомим рокером "обстріляли": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР показав, як його з відомим рокером "обстріляли": з'явилося відео

Ватажок ДНР показав, як його з відомим рокером "обстріляли": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко похвалився відео, на якому його  разом з російським рокером Олександром Скляром нібито обстріляли українці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сепаратистських ресурсів.
Нагадаємо, раніше Захарченко розповів про «бойове хрещення» Скляра під час поїздки на передову і про обстріл, під який вони нібито потрапили «в промзоні між Донецьком і Авдіївка».
Між тим, на відео, опублікованому підручними ватажка ДНР, видно, що його поїздка з російським співаком пройшла без ексцесів, під музику, в комфортабельному позашляховику.


Читайте також: Ватажок ДНР став "співаком" і погрожує захопити Одесу і ще кілька міст: з'явилося відео

Після прибуття на позиції бойовиків, розташовані в укритті під мостом, вдалині почалася автоматна стрілянина, і Захарченко, попиваючи каву, вказав Скляру: «Це по нас стріляють, помітили кортеж і стріляють».
У той же час бойовик не став пояснювати росіянину, чому українці відкрили вогонь лише після того, як кортеж покинув зону обстрілу.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко порадів тим, що російський співак Олександр Скляр після концерта в Донецьку попав з ним під обстріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?