Ватажок ДНР пригрозив убивати спостерігачів ОБСЄ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР пригрозив убивати спостерігачів ОБСЄ: опубліковано відео

Ватажок ДНР пригрозив убивати спостерігачів ОБСЄ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко пообіцяв стріляти без попередження по членах місії ОБСЄ, якщо побачить їх з пістолетами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "ФАН" в YouTube.
"Що виходить, вони хочуть їх озброїти пістолетами, потім автоматами, потім бронетехнікою. ОБСЄшника, якого побачу з пістолетом, буду сприймати як противника і стріляти без попередження. Це для мене однозначно. Якщо вони хочуть жити тут і працювати, то нехай ходять без зброї , як годиться", - говорить Захарченко.
"У них мандат місії - це моніторинг ситуації, правдиве донесення цієї ситуації для Європейського співтовариства, для світового", - додав він.
"ОБСЄшники повинні ходити без зброї. Ну ви самі подумайте, навіщо пістолет людині, яка стоїть між двома воюючими сторонами, у яких кулемети. Застрелитися? Якщо вони хочуть застрелитися, пістолет ми їм видамо", - сказав ватажок ДНР.


Нагадаємо, Захарченко заявив, що бойовики мають намір провести в Донецьку військовий парад з нагоди 9 травня з залученням техніки, незважаючи на попередження ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?