Ватажок ДНР припустився чергового ляпу про посадку дерев: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР припустився чергового ляпу про посадку дерев: опубліковано відео

Ватажок ДНР припустився чергового ляпу про посадку дерев: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко припустився чергового ляпу, розповівши про вічне життя дерев, виголошуючи промову на акуції з висадки рослин неподалік від Савур-Могили, висоти на Донбасі, де 2014 року точилися жорстокі бої української армії з окупантами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане сепаратистами.

«Сьогодні ми будемо саджати... дерева з написом «Донецька народна республіка», — заявив бойовик.

При тому на самих саджанцях жодних написів не було, але висаджені вони були так, що разом складали напис - ДНР.

«Ці дерева хай ростуть сотні років. І я впевнений, що і ці дерева, і наша країна будуть жити вічно. Велике вам спасибі за те, що зібралися і сьогодні будемо це робити», — выдав Захарченко черговий «перл».

Зазначимо, що кримська сосна, яку висаджував ватажок ДНР у оточенні своїх охоронців у бронежилетах, живе не вічно - термін життя дерева складає 500-600 років.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше у  мережі познущалися над Захарченко і його висадкою дерев, зробивши фотожабу, де він саджає їх догори дригом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?