Ватажок ДНР продовжив виправдовуватися за конфуз з "Малоросією"
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР продовжив виправдовуватися за конфуз з "Малоросією"

Ватажок ДНР продовжив виправдовуватися за конфуз з "Малоросією"
Джерело:  ДАН

Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко, що раніше осоромився з пропозицією створити на території України так звану "Малоросію", заявив, що його ідея "отримала широку підтримку", і тільки її назва "викликає відторгнення".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пропагандистський ресурс бойовиків ДАН.

Читайте також: Ватажок ДНР пояснив, чому ще не захопив Київ

На думку терориста, його ідею про перезаснування України, яка нібито знаходиться у глибокій кризі і не намагається проводити реформи по федералізації, - широко підтримали маси, в той час як запропонована ним назва "Малоросія" людям не сподобалася.

"Надійшло багато цікавих, різноманітних пропозицій і коментарів, що свідчить про те, що ця дискусія була розпочата не даремно", - заявив Захарченко.

Нагадаємо, раніше ватажок проросійських бойовиків ДНР Захарченко запропонував створити "державу-спадкоємця" України "Малоросію", яка б мала столицю в Донецьку і прапор Богдана Хмельницького.

Як повідомляв ONLINE.UA, після бурхливої критики ідеї "Малоросії"Олександр Захарченко вже виправдовувався, що остаточного рішення з цього приводу ще не було прийнято.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?