Ватажок ДНР розкрив нові подробиці зустрічі з Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР розкрив нові подробиці зустрічі з Савченко

Ватажок ДНР розкрив нові подробиці зустрічі з Савченко
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що на зустрічі з нардепом Надією Савченко, на яку ходив з ватажком ЛНР Ігорем Плотницьким, бойовики запропонували три варіанти обміну полоненими, однак жодних домовленостей досягнуто не було.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Зустріч дійсно була. Порушувалося питання виконання Мінських домовленостей і пункт обміну полоненими всіх на всіх. Ми запропонували три варіанти. Радий, що не тільки представники України в Контактної групи, але і представники Верховної Ради хочуть, щоб цей процес закінчився. Саме ніяких домовленостей не досягнуто", - сказав Захарченко.
Читайте також: Савченко повинна померти для України - журналіст Денис Казанський
Нагадаємо, раніше Захарченко заявив, що переговори з Савченко в Мінську тривали майже чотири години.
Як повідомляв ONLINE.UA, в останні кілька днів Савченко зробила ряд скандальних заяв, що стосуються конфлікту на Донбасі: зокрема, в она заявила, що не проти відкриття "прес-центру" бойовиків на підконтрольних Україні територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?