Ватажок ДНР видав подробиці розмови з Савченко
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР видав подробиці розмови з Савченко

Ватажок ДНР видав подробиці розмови з Савченко
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що переговори з народним депутатом України від партії «Батьківщина» Надією Савченко в Мінську тривали майже чотири години.
Про це він ONLINE.UA з посиланням на Twitter Захарченка.
«Журналісти замучили питаннями. Повідомляю. Говорили з Савченко майже 4 години. Можу сказати, що вона людина переконана. Дуже небезпечний противник», - написав Захарченко.


Раніше президент Петро Порошенко висловив жаль у зв'язку з тим, що Савченко зустрілася з Захарченком і ватажком так званої ЛНР Ігорем Плотницьким.


«Мені дуже шкода, адже ця людина пройшла великі випробування, і я думаю, що такі кроки не несуть користі ні їй, ні країні», - заявив Порошенко.


Читайте також

:

Стало

відомо про користь Савченко для ватажків ДНР-ЛНР


Сама Савченко, коментуючи свою зустріч з бойовиками, заявила, що була досягнута домовленість про обмін полоненими.


«Ми домовилися про те, що саме така кількість людей може бути обміняна. За списками це виходить 226 з української сторони і 52 людини з боку сепаратистів», - сказала Савченко.


За даними ЗМІ, зустріч Савченко з ватажками бойовиків проходила в Мінську в тому числі за сприяння посольства Росії в Білорусі.


У мережі повідомлення Захарченка викликало чималий ажіотаж.


Макс Максимов: А хто савченко уповноважив вести якісь переговори з лугандонскімі терористами?


Vit Lom: Московська Народна Республіка (МНР) підтримує ДНР.


Анонім: А може натька збирається створити КНР (київську нар. Республіку)?


Йоганн Вайс: Надя отримувала інструкції ... І отримала привітання у зв'язку з присвоєнням чергового звання ...


Oleg Kozlov: Вона не мала повноважень вести переговори з Колорадо. СБУ повинна почати перевірку, чи не мала місце державна зрада.


Як повідомляв ONLINE.UA,

політичний експерт Євген Магда вважає, що президент РФ Володимир Путін хоче створити паралельний переговорний процес з бойовиками ДНР і ЛНР в Мінську, використовуючи популярність нардепа Надії Савченко у власних цілях

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?