Ватажок "ДНР" відреагував на звинувачення Нідерландів щодо MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Ватажок "ДНР" відреагував на звинувачення Нідерландів щодо MH17

Ватажок "ДНР" відреагував на звинувачення Нідерландів щодо MH17
Джерело:  online.ua

Ексватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) відповів на офіційне звинувачення прокуратури Нідерландів у причетності до трагедії рейсу MH17. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, він не визнаватиме претензій у цій справі.

"Я не визнаю висунутого мені обвинувачення та не визнаю, що ці люди правоможні висувати обвинувачення мені", - вважає терорист.

Йому також поставили питання про надання свідчень у розслідуванні щодо катастрофи малайзійського Boeing.

"Не готовий, навіть якби мене доставили туди силою", - підкреслив Гіркін.

Проведення першого слухання заплановано на 9 березня.

Нагадаємо, пасажирський літак рейсу MH17 впав на Донеччині 17 липня 2014 року. Нідерланди провели розслідування та встановили, що у лайнер влучила ракета з російської установи "Бук". Загинули 298 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні нідерландська прокуратура офіційно висунула обвинувачення трьом росіянам та громадянину Україні у причетності до злочину: згаданому Гіркіну, Сергію Дубінському, Олегу Пулатову, а також Леоніду Харченку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?