Ватажок ДНР відверто висловився про претензії до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР відверто висловився про претензії до України

Ватажок ДНР відверто висловився про претензії до України
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що українські силовики повинні покинути утримувану ними частину Донецької області, яка за підсумками псевдореферендума 11 травня 2014 року нібито повністю є територією так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Територією проведеного в травні референдуму була вся "колишня" Донецька область, тому зараз все це територія ДНР. Ми будемо наполягати, що результати референдуму були на всій території "колишньої" Донецької області. Українські "карателі" повинні піти з наших земель: а ось пощастить їм чи ні, доведеться нам їх викидати чи ні - час покаже", - хамськи висловився Захарченко.

Читайте також: Бо йовики ДНР передали українській стороні полонених жінок: з'явилося фото
Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді Захарченко відповів на вимогу, прописану в Мінських угодах, повернути Дебальцеве Донецької області під контроль України, заявивши, що сепаратисти не здадуть місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?