Ватажок ДНР вразив новою маячнею про військовополонених
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР вразив новою маячнею про військовополонених

Ватажок ДНР вразив новою маячнею про військовополонених
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко

заявив, що спецслужби України проводять "полювання на відьом" серед населення Донбасу, щоб під виглядом військовополонених "виміняти на своїх бойовиків".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"Україна продовжує саботувати виконання Мінських домовленостей. За два роки існування Комплексу заходів, прийнятого в Мінську, жоден з його пунктів так і не був виконаний українською стороною в повному обсязі", - сказав лідер бойовиків.


Захарченко зазначив, що в тексті чітко прописано, які закони повинна ухвалити Верховна Рада України.


"Але до сих пір жоден з них не набув чинності. У тому числі і закон, що забезпечує амністію і забороняє переслідування і покарання учасників конфлікту в Донбасі", - зазначив він.


Ватажок бойовиків заявив, що спецслужби України продовжують "полювання на відьом", а серед населення проходять регулярні зачистки.


"Сьогодні будь-хто ризикує опинитися в українській в'язниці через найменшу підозру в співчутті республікам Донбасу, а то і зовсім під абсолютно надуманим приводом. А потім таких людей під виглядом військовополонених українська сторона намагається виміняти на своїх бойовиків, які прийшли в наш будинок зі зброєю в руках", - сказав Захарченко.


Він закликав українську владу виконувати Мінські угоди.


"Ще раз нагадаю представникам київського режиму, що Комплекс заходів - це не меню з ресторану, в якому можна вибрати тільки те, що сподобається. Це "дорожня карта", яка передбачає чітку послідовність кроків, а ще від його виконання залежать життя і добробут тисяч мирних громадян", - сказав бойовик.


Як раніше повідомлялося,

ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою - за добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по опорних пунктах українських сил

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?