Ватажок ДНР зі свого Lexus спробував розжалобити Росію: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зі свого Lexus спробував розжалобити Росію: опубліковано відео

Ватажок ДНР зі свого Lexus спробував розжалобити Росію: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

спробував розжалобити депутата Держдуми Росії, пропагандиста Сергія Шаргунова розповідями про те, як важко живеться на Донбасі, який веде війну проти України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.


«У нас немає миру. В нас війна. Встановлюється громадська думка, що у нас тут мирний процес і намагаються тут якось миром вирішити. З цими звірами, які зараз стояли від нас буквально за півкілометра, не можна говорити ні про який мир, їх треба просто знищити», - заявив ватажок бойовиків, керуючи своїм Lexus на вулицях Донецька.


Також Захарченко порівняв українців зі «скаженими собаками».



Читайте також

:

Ватажок ДНР почав лаятися у відповідь на питання про Путіна: з'явилося відео


«Скажених собак знищують, інакше ця зараза може перекинутися на всіх. Тому, щоб зупинити цей сказ, їх потрібно всіх знищити. Ось тоді буде мир», - додав він.


Скарги Захарченка Росії дивіться з 8:30.



Окремо ватажок бойовиків сказав «спасибі Росії, спасибі народу російському за те, що я мав можливість народитися в цій країні і з цією кров'ю в жилах».


«І запитати б хотів (робить паузу) - земляки, що потрібно ще зробити, щоб ми повернулися додому? Щоб це все населення, ці всі мільйони людей, нарешті повернулися туди, звідки ми всі разом вийшли?» - спробував Захарченко розжалобити Шаргунова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі з'явилося яскраве фото, на якому Захарченко та Шаргунов сидять в кріслі, взятому з місця катастрофи авіалайнера МН17, під час якої загинули майже 300 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?