Ватажок ДНР знову набрехав про свої "паспорта" і Росію: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР знову набрехав про свої "паспорта" і Росію: опубліковано відео

Ватажок ДНР знову набрехав про свої "паспорта" і Росію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко збрехав про те, що "паспорта" "республіки" визнані в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський відео-канал Перший Республіканський Телеканал.


"Важливо відзначити, що паспорт республіканського зразка визнаний Російською Федерацією. З цим документом можна безперешкодно перетинати кордон з Росією", - йдеться у відеоролику.


Також Олександр Захарченко заявив, що визнання Росією "паспортів" так званої ДНР є великим кроком для державності.


"Дорогі друзі! Ми сьогодні зробили величезний крок для розвитку нашої держави. Ми довели, в першу чергу своїм противникам, що ми будуємо вільну, незалежну державу. І цей документ ("паспорт" так званої ДНР, - ONLINE.UA), - це підтвердження того, що ми змогли, відстояли і зробили", - розповів ватажок бойовиків.



Як повідомляв ONLINE.UA, український журналіст  Всеволод Філімоненко подзвонив в Росію, представившись жителем ДНР, щоб розібратися визнала чи РФ "паспорта" ДНР, і дізнався, що даний "документ" вважається недійсним, і по ньому можна хіба що в ДНР проживати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?