Ватажок ДНР знову відклав "вибори"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР знову відклав "вибори"

Ватажок ДНР знову відклав "вибори"
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР  Олександр Захарченко знову переніс дату "виборів"  на території окупованого Донбасу на 24 липня 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські сайти.


"Місцеві вибори в ДНР перенесені на 24 липня. Глава Донецької Народної Республіки Олександр Захарченко підписав Указ №108 від 18 квітня цього року про перенесення виборів місцевих голів", - йдеться в повідомленні.


Раніше "вибори" повинні були відбутися 20 квітня, і один з ватажків бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін заявляв, що "вибори" повинні відбутися до липня 2016 року.


Також, в березні Олександр Захарченко робив заяву про те, що на Донбасі неможливо провести вибори відповідно до українського законодавства.



Як повідомляв ONLINE.UA. Денис Пушилін також заявляв, що  обстріли не можуть служити причиною відмови від проведення "виборів" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?