Ватажок ДНР зробив нахабну заяву щодо міста на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив нахабну заяву щодо міста на Донбасі

Ватажок ДНР зробив нахабну заяву щодо міста на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що Дебальцеве Донецької області залишиться під контролем бойовиків, незважаючи на Мінські домовленості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Скажу різко - вони (українські бійці - Ред.) замучаться Дебальцеве отримувати назад. Якщо не вистачило в 2015 році сил і засобів утримати, нехай краще думають, коли Захарченко буде в Києві», - заявив ватажок донецьких бойовиків.
«Дебальцеве не їхнє і ніколи не буде. І нехай забудуть про Дебальцеве і про всю «Донецьку Народну Республіку», - сказав Захарченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, українська сторона має намір надалі відстоювати лінію розмежування на Донбасі, яка була зафіксована в Мінську 19 вересня 2014 року, включаючи демілітаризацію окупованого бойовиками так званої ДНР Дебальцевого, заявив заступник глави Адміністрації президента Петра Порошенка Костянтин Єлісєєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?