Ватажок ЛНР насмішив новими розбірками на "нараді": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР насмішив новими розбірками на "нараді": з'явилося відео

Ватажок ЛНР насмішив новими розбірками на "нараді": з'явилося відео

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький влаштував на "нараді" розборки зі своїми підлеглими, чим насмішив користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.
"Я їм обіцяв зробити ігрову кімнату. Я сказав, чекаю кошторис досі. Це до будівельників питання. Сергій Сергійович, в чому проблема? Я не можу зрозуміти. Ми не можемо осметити одну кімнату для дітей?", - сказав Плотницький.
Читайте також: У бойовиків ДНР-ЛНР великі проблеми з грошима: з'явилися подробиці
"Рік вже пройшов! Хто там директор? Тобто їй не потрібно? Якщо їй не потрібно, нехай йде займається чимось іншим. Визначтеся тоді з її працевлаштуванням десь в іншій області, раз їй не потрібно це. Вона не переживає за своїх дітей. Точніше, не за своїх, а за дітей "республіки", за своїх, мабуть, переживає ", - розлютився ватажок бойовиків ЛНР.


Такий емоційний виступ Плотницького викликав сміх у користувачів соцмережі.
"Це вже відвертий саботаж і вх*ніставління нашого лідера. РІК ПРОЙШОВ! Ніхто працювати не хоче. Хоч війну, хоч шо тобі. Як з ними республіку побудуєш?", - написав блогер Савелій Вассерман.
Олексій Комаровський: "Осметити кімнату... Окурити птахофабрику... запліднити олійницю..."
Володимир Вільний: "Дірехтер з розуму вижила плотву засмучувати?? На центральний ринок піде квитки в туалети "республіки" видавати. Якщо не осметить кімнату в недалекому майбутньому".
Ірина Грушецька: "А блондинчик цей так перепужався, що став методично розгойдуватися. Як би не вс*ся, бідолаха. А тётька поруч теж сидить в напрузі, видно прочуханки очікує за неосмеченний ворогами "республіки" об'єкт.... Робота кипить".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Плотницький пояснив затримки у виплаті зарплат і пенсій "технічними труднощами", і назвав всіх невдоволених мешканців Луганської області "нетерплячими".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?