Ватажок ЛНР придумав хитрий спосіб зміцнити свою владу
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР придумав хитрий спосіб зміцнити свою владу

Ватажок ЛНР придумав хитрий спосіб зміцнити свою владу
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький намагається зміцнити владу на окупованих територіях в обхід кураторів з Росії, заявив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тимчука.
"В «народну раду республіки» надійшов на розгляд розроблений за вказівкою І.Плотницького «законопроект про парламентський контроль», яким закріплюється право «депутатів» висловлювати недовіру керівникам «органів виконавчої влади ЛНР»", - написав він.
"Таким чином, за нинішньої повної підконтрольності «народної ради ЛНР» І.Плотницькому, останній намагається посилити свій вплив на розвиток ситуації в «республіці» без погоджень з «російськими кураторами» на рівні керівників окремих «держструктур»", - додав Тимчук.
Нагадаємо, раніше в мережі з'явився запис допиту убитого "екс-прем'єра" ЛНР Геннадія Ципкалова, який на допиті в місцевій "прокуратурі" розповів, що щомісяця він, Ігор Плотницький, і "спікер парламенту" Олексій Карякін отримували по $10 тис.
Як повідомляв ONLINE.UA, екс-керівник "парламенту" ЛНР Олексій Карякін звинувачував Ігоря Плотницького в жорстокому вбивстві Геннадія Ципкалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?