Ватажок ЛНР сильно осоромився з Гітлером: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ЛНР сильно осоромився з Гітлером: з'явилося відео

Ватажок ЛНР сильно осоромився з Гітлером: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок ЛНР Ігор Плотницкий  осоромився під час виступу з нагоди Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, заявивши про боротьбу СРСР з гітлерівським Євросоюзом за часів Другої світової війни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


"Це дійсно для нас є знаменною датою і святковим днем. Ми повинні розуміти, що і звільнення України, і відновлення країни в цілому відбувалося тільки за рахунок того, що в цьому брали участь усі братські народи. В той момент йшла боротьба Радянського союзу з гітлерівським Євросоюзом ... Тільки завдяки єднанню сталася та перемога ", - сказав Плотницкий.


Нагадаємо, що за часів Другої світової війни Євросоюзу не існувало. У 1951 році було засновано перше Європейське співтовариство - Європейське об'єднання вугілля і сталі. У 1957 році були засновані Європейське економічне співтовариство і Євроатом. Сам Євросоюз був заснований лише в 1993 році після підписання Маастрихтської угоди і розширювався кілька разів.


Друга світова війна ж закінчилася в 1945 році. 30 квітня 1945 року в оточеному радянськими військами Берліні фюрер Адольф Гітлер разом зі своєю дружиною Євою Браун покінчили життя самогубством.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ватажок ДНР Олександр Захарченко осоромився, розповідаючи про великі "російські перемоги".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?