Ватажок ЛНР смішно привітав людей з російським святом: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР смішно привітав людей з російським святом: з'явилося відео

Ватажок ЛНР смішно привітав людей з російським святом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький вітає людей з російським днем ​​народного єднання, який відзначають жителі "республіки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера з Луганська Савелія Вассермана.
"У нас свято. А у вас?», - саркастично прокоментував відео блогер.
«4 листопада ми разом з Росією відзначимо одне з найбільш духопід'ємних свят - день єдності з Росією», - каже на кадрах відео Плотницький.
«На щастя, ми знайшли в собі сили відмовитися від красивих міражів самостійності і європейського вибору», - продовжує Плотницький. «Минуле ще чіпляється за нас своїми брудними, навіть кривавими руками», - каже ватажок луганських бойовиків.
«Проте всі ці жалюгідні потуги можуть нас затримати, але не зупинити. Ми обов'язково повернемося додому - в «русскій мір». Та ще й Україну за собою захопимо і перетягнемо», - заявив Плотницький.
При цьому висловлювання бойовика Плотницького викликали у користувачів соцмереж гнів і сарказм.
Roman Rader: Не думав я, що доживши до свого більш ніж зрілого віку, почую таку єресь, та ще з міста, де я народився. Просто пиз ... ць!
Рибальченко Денис: Б..ть! Який маразм! Бутафорна "державність", вигадані свята, "батько народу" взагалі поза коментарями! Уже навіть сміх не викликає... Просто ідіоти!
Andrii Ostapenko: Наші партнери з ДНР і ПМР теж святкують?
Олександр Новіков: Соромлюсь запитати: а коли вони перетягнуть всю Україну в "русскій мір", вони від кого пенсії будуть вимагати?
Світлана Лебедєва: Хто йому промови пише? Пафосн маячня, театрально виторгається з неосяжного лицища.
Olga Westfall: Дивно, що, кажучи про відмову від європейського вибору, Луганда ввела митні побори в євро. Ну а щодо єднання з РФ, так лохів знову розводять: якби вони були потрібні Росії, то їх би давно включили ви до складу РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, сестра народного депутата України Надії Савченко Віра Савченко під час судового засідання 1 листопада дала свідчення проти ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, заявивши про його причетність до викрадення української льотчиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?