Ватажок ЛНР випустив божевільний текст про Порошенко: в соцмережах сміються
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ЛНР випустив божевільний текст про Порошенко: в соцмережах сміються

Ватажок ЛНР випустив божевільний текст про Порошенко: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі посміялися над новою заявою  ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького, на життя якого раніше вчинили замах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter відомого журналіста Дениса Казанського.


Журналіст навів публікацію на сайті ватажка ЛНР, в якій йде мова про призначення президентом України Петром Порошенко цивільно-військових адміністрацій в Станично-Луганському районі. При цьому, в тексті Плотницький порівнює Порошенко з Адольфом Гітлером, а також погрожує звільнити "окуповані Києвом території ЛНР" від "нацистського рабства".


"Як відомо, 11 серпня Порошенко самовільно призначив цивільно-військові адміністрації в 5-ти населених пунктах Станично-Луганського району, який тимчасово окупований збройними загонами, що формально підкоряються Києву. Це Нижня Вільхова, Верхня Вільхова, Малинове, Гребля і Пшеничне. Такі односторонні дії грубо суперечать пунктам 4, 9, 11, 12 «Комплексу заходів з виконання Мінських угод», під яким стоїть підпис представника України. Більше того, вони порушують Конституцію і закон «Про місцеве самоврядування в Україні». Донбасу потрібні не прийшлі гауляйтери і капо, а нормальні вибори місцевої влади. Виявляючи добру волю і йдучи назустріч побажанням лідерів країн-гарантів Мінських домовленостей, ми чотири рази переносили дату цих виборів з законного терміну", - йдеться в повідомленні на сайті ватажка ЛНР.


"Як видно, наше миролюбство і сліпа материнська поблажливість європейських держав - були неадекватно витлумачені Порошенко. Подібну помилку близько 80 років тому допустив ще один агресивний політик. Тільки називали його Петро, ​​а Адольф. Однак, як вчили древні філософи, «все тече, все змінюється». Всю відповідальність за подальші порушення Мінських домовленостей несе особисто Порошенко. А жителів тимчасово окупованих територій ЛНР я запевняю, що ми про вас не забули. Вся Луганщина буде звільнена від нацистського рабства і возз'єднається. Відстрочка пояснюється тим, що ми шукаємо спосіб звести до мінімуму жертви і руйнування", - також пишуть в прес-службі Плотницького.


"Мабуть замах не минув дарма. Останні мізки відбило", - прокоментував слова бойовика журналіст.



Інший користувач мережі, Віктор, піддав сумніву авторство публікації: "Думаєте він міг скласти такий текст?"


Валерьяновна: "Ким би не був афторр тексту, але він міцно вдарений совком в голову".


Тетяна Боровська нагадала знамениту  обмовку глави МЗС РФ Сергія Лаврова, коли він назвав ЛНР "Лаоської народною республікою": "Як говорили древньолаоські філософи: Лаос ніхто не ставив на коліна! АстАнавітесь!"


Як повідомляв ONLINE.UA, після замаху  Ігор Плотницкий виступив зі зверненням, в якому запевнив усіх своїх прихильників в тому, що він знову "в строю", незважаючи на підступи "ворогів Донбасу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?