Ватажок ЛНР зробив гучне зізнання щодо Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ЛНР зробив гучне зізнання щодо Савченко

Ватажок ЛНР зробив гучне зізнання щодо Савченко
Джерело:  РІА Новини

Ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він і ватажок ДНР Олександр Захарченко дійсно провели зустріч з депутатом Верховної Ради Надією Савченко з метою обговорити обмін полоненими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Нещодавно я з Олександром Володимировичем Захарченком зустрічався разом з народним депутатом України Надією Вікторівною Савченко. Це треба сприймати правильно, треба розуміти, що весь цей процес йде в рамках Мінських переговорів", - заявив Плотницький.
Ватажок ЛНР зробив акцент на необхідності вирішувати конфлікт дипломатичним, а не військовим шляхом.
"Основною темою наших розмов був обмін полоненими за формулою "всіх на всіх", тобто безвісти зниклих, і ті питання, які пов'язані з цією темою", - пояснив Плотницький.

Читайте також: Це стаття: мережу розбурхали чутки про переговори Савченко і ватажків ДНР-ЛНР
"Вирішення цього питання, думаю, найближчим часом... буде закріплено на державному рівні, і більшість своїх людей ми назад заберемо", - додав він, висловивши надію на те, що скоро у Савченко з'являться однодумці і вести переговори буде не тільки один нардеп.
Як повідомляв ONLINE.UA, сестра народного депутата Надії Савченко Віра Савченко, коментуючи переговори Наді з ватажками ДНР і ЛНР, порадила суспільству заткнутися, оскільки всі дії депутата нібито спрямовані на звільнення українських полонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?