Важкий бій на Донбасі завершився - невтішні наслідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Важкий бій на Донбасі завершився - невтішні наслідки

Важкий бій на Донбасі завершився - невтішні наслідки
Джерело:  online.ua

Українські військовослужбовці відбили атаки ворога під Новотошківським, Оріховим, Кримським, Хутором Вільним на Луганщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За офіційними даними, українські захисники жорстко відповіли агресору та наразі тримають ситуацію під контролем.

"Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо отримали легкі поранення, їм надається медична допомога. У ворога один загиблий, п’ять – важко поранених. Противник запросив режим тиші. Позиції українських захисників не втрачені", - зазначили у штабі.

Після спроби наступу командування перевело у стан повної готовності резерв Об'єднаних сил.

Нагадаємо, перші відомості про бій у Луганській області надійшли від штабу ООС вранці у вівторок, 18 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з відомостями українського командування, російський агресор атакував позиції Об'єднаних сил за допомогою артилерії та заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-мм. Під цим прикриттям окупанти спробували провести наступ на окремих ділянках.

Загострення сталося після оголошення Києвом свого бачення шляхів врегулювання війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?