Важко повірити: як виглядає єдина донька Джокера Хіта Леджера
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Важко повірити: як виглядає єдина донька Джокера Хіта Леджера

Важко повірити: як виглядає єдина донька Джокера Хіта Леджера
Джерело:  online.ua

Минуло чимало років після смерті легендарного голівудського актора Хіта Леджера, однак віддані фанати не втомлюються згадувати його найкращі ролі, серед яких, звісно, роль Джокера в картині "Темний лицар". Хіт помер у 28-річному віці після того, як випив смертельну дозу ліків. Тоді його єдиній доньці Матильді було лише 2 роки. Сьогодні дівчині уже 14, і вона перетворилася на справжню красуню, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Доньці актора Хіта Леджера і актриси Мішель Вільямс зараз 14 років. Матильда навчається в школі і веде звичайний підлітковий спосіб життя. Родичі намагаються обмежити публікації про дівчинку в ЗМІ. Втім у її життя все ж таки вриваються папараці, яким цікаво дізнатися, як змінюється з віком донька кумира", - сказано в повідомленні.

Фанати не втомлюються повторювати, що Матильда дуже схожа на свого батька. Востаннє світлини з нею з'являлися в пресі доволі давно, тепер дочка відомого актора помітно подорослішала. Користувачі мережі також звернули увагу нак те, що дівчина переживає досить типову підліткову проблему, пов'язану з коливаннями ваги.

"Яка ж вона красива; дуже схожа на Хіта; важко повірити, що донька може бути такою схожою на свого батька; надіємося, що вона також дуже талановита і подарує нам багато шедеврів; Матильда така мила і чарівна", - коментують фото фанати Леджера.

Як повідомляв ONLINE.UA,  нещодавно були оголошені переможці іншої відомої нагороди  за досягнення у кіно — "Золотого глобусу". За підсумками конкурсу статуетку отримав Хоакін Фенікс, який потрапив у номінацію як найкращий драматичний актор за роль у "Джокері".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?