Важлива зустріч Порошенка в Давосі: з'явилося уточнення щодо Пінчука
Категорія
Політика
Дата публікації

Важлива зустріч Порошенка в Давосі: з'явилося уточнення щодо Пінчука

Важлива зустріч Порошенка в Давосі: з'явилося уточнення щодо Пінчука
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко під час перебування на Всесвітньому економічному форумі в Давосі провів зустріч з колишнім міністром оборони США Робертом Гейтсом, при цьому український олігарх Віктор Пінчук був присутній на цій зустрічі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду », яка цитує джерело в Адміністрації президента.
За словами співрозмовника видання, Гейтс, хоч і є колишнім міністром оборони США, має зв'язки з адміністрацією обраного президента Америки Дональда Трампа.
Зустріч з Гейтсом відбулася в готелі Morosani Schweizerhof Hotel. Видання зазначає, що на зустрічі були присутні бізнесмен Віктор Пінчук, глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін та екс-глава АП Борис Ложкін.

Читайте також: Стало відомо, про що говорили на "українському сніданку" Пінчука в Давосі: з'явилися фото
У той же час співрозмовник видання уточнив, що Пінчук не був присутній безпосередньо на переговорах президента і Гейстса.
"Пінчук тільки привів", - уточнило джерело.
При цьому «РБК-Україна» повідомило, що зустріч відбулася після "Українського сніданку" в Давосі, який був проігнорований президентом і багатьма українськими чиновниками після скандальної статті Пінчука.
Як повідомляв ONLINE.UA, ЗМІ заявляли, що президент Петро Порошенко під час перебування на Всесвітньому економічному форумі в Давосі провів зустріч з олігархом Віктором Пінчуком, який написав скандальну статтю для американської преси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?