Вбивство Гіві: бойовики ДНР вирішили похвалитися "розслідуванням"
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Гіві: бойовики ДНР вирішили похвалитися "розслідуванням"

Вбивство Гіві: бойовики ДНР вирішили похвалитися "розслідуванням"

Бойовики так званої ДНР похвалилися, нібито змогли вийти на слід людей, які ліквідували одіозного ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих-Гіві, який був убитий вранці 8 лютого в Донецьку.
Загибель бойовика Гіві: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву бойовиків "Інтерфаксу".
"Встановлені замовники вбивства, вони знаходяться в Києві. Також вийшли на слід виконавців - українських диверсантів", - сказало неназване джерело.
Читайте також: У Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві
Також він додав, що в ДНР нібито знають, "що це за люди" і знають "про їх переміщення".
У той же час джерело відзначило, що виконавці можуть бути знищені "в разі чинення опору при затриманні або в умовах відкритого бою".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше опальний екс-ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський зізнався, що "заради пам'яті Гіві" вважає за краще вірити в те, що його ліквідували українці.
Також нагадаємо, що через кілька годин після вбивства Толстих в так званому "МДБ ДНР" розповіли, що підозрюють у причетності до ліквідації бойовика радника глави МВС України Зоряна Шкіряка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?