Вбивство Гіві: в Україні розповіли, хто і чому прибрав бойовика
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Гіві: в Україні розповіли, хто і чому прибрав бойовика

Вбивство Гіві: в Україні розповіли, хто і чому прибрав бойовика

Загострення в районі Авдіївки дало ватажкові бойовиків ДНР Олександру Захарченку можливість ліквідувати ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві), з яким у нього були серйозні конфлікти.
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Те, що група ІС прогнозувала ще в жовтні минулого року: Гіві все. Не виніс думки, що Моторолі на новому місці нудно - склав компанію. Після ліквідації Мотороли черга Гіві була неминучою. Занадто явно порушував монополію Захарченка на вилизування заду росіянам. У т .ч., демонструючи лояльність кураторам, постійно порушуючи накази самого Захарченка, коли той вирішував пограти в самостійність. Але все не було зручного моменту його прибрати з потрохами", - написав він.

Читайте також: Загибель Гіві: у Авакова зробили пропозицію ватажкам ЛНР-ДНР
За його словами, поведінка Гіві під час загострення в районі Авдіївки могла стати причиною, чому Захарченко вирішив його ліквідувати.
"Авдіївка такий шанс Захарченкоі дала: в «Сомалі» Гіві ще більше зненавиділи за загострення дурості і самогубні накази, плюс дивне поранення. Той момент, коли над тушкою Гіві самі його підлеглі можуть тільки від душі порадіти. Захарченко, правда, не думає, що з кожною організованою ним ліквідацією наближається черга його самого. Ну і слава Богу", - зазначив Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, у вбивстві Гіві бойовики ДНР традиційно звинуватили "українських диверсантів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?