Вбивство контррозвідника в Маріуполі: у СБУ є версії і підозрювані
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство контррозвідника в Маріуполі: у СБУ є версії і підозрювані

Вбивство контррозвідника в Маріуполі: у СБУ є версії і підозрювані
Джерело:  online.ua

Головною версією  загибелі полковника СБУ Олександра Хараберюша, який був підірваний в Маріуполі 31 березня, є теракт.


Про це після церемонії прощання з Хараберюшем заявив керівник Служби безпеки України Василь Грицак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу силового відомства.


Читайте також: Загибель полковника СБУ на Донбасі: з'явилися нові подробиці і фото, мережа кипить


"У нас є версії, у нас є підозрювані", - підкреслив Грицак. За його словами, вбивство полковника Служби безпеки пов'язане з його професійною діяльністю.


"Коли ми доповіли Президенту про заслуги цього полковника, він прийняв однозначне рішення - нагородити Хараберюша орденом "За мужність" першого ступеня", - додав глава СБУ і зазначив, що нагорода була вручена батькові загиблого.



Як повідомляв ONLINE.UA,  близько 8.30 в Центральному районі Маріуполя невідомі підірвали автомобіль, в якому перебував полковник СБУ Олександр Хараберюш.


Від отриманих численних травм правоохоронець загинув на місці. У співробітника СБУ залишилося двоє дітей, молодшій доньці - два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?