Вбивство Мотороли: інформація про російський слід підірвала соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Мотороли: інформація про російський слід підірвала соцмережі

Вбивство Мотороли: інформація про російський слід підірвала соцмережі
Джерело:  online.ua

Оприлюднена експертами волонтерської організації InformNapalm інформація про те, що  ліквідація російського бойовика, ватажка банди «Спарта» Арсенія-Павлова Мотороли могла бути санкціонована російською Федеральною службою безпеки, стала приводом для хвилі емоційного обговорення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook головного редактора волонтерського проекту InformNapalm Романа Бурко.


«Ліквідація російського найманця Арсенія Павлова «ака Моторола» була проведена російськими спецслужбами. Такий висновок вже зробили багато експертів і блогери, але їх висновки грунтувалися швидше на логіці, ніж на конкретних фактах. В даному розслідуванні будуть вперше представлені матеріали, що прямо і побічно вказують на російський слід», - написав Бурко і опублікував посилання на матеріал про розслідування.


Відзначимо, з даних листування Мотороли і його дружини Олени Павлової стало відомо, що напередодні вбивства з будинку Мотороли знімали охорону, при цьому сам бойовик висловлював стурбованість тим, що став «зайвим» для його російських кураторів. Також він радив дружині не вірити «старшим братам», при цьому саме так серед бойовиків прийнято називати кураторів з російського ФСБ.


Також стало відомо, що у Мотороли була коханка з Луганська.


При цьому під записом Бурко з'явилося багато емоційних коментарів.


Aleksey Dubynka: Я думав, мене ніщо не здатне здивувати)


Andrey Gerasimov Цікаво жили люди. Боялися. Моторола в ліфті був в броніку і в касці, не розслаблявся.


Ірина Подгорна: Чекаємо, коли знімуть охорону у Захарченко.


Roman Burko: А поверх тєльника Захар носить теж чийсь купальник)


Антон Швець: Все-таки завів собі бабу в Луганську.


Михайло Кузнєцов Ну, може вона його завела. У справі Мозгового теж баба була замішана.


Антон Швець Не грози Луганську, попиваючи сік у себе в Спарті.


Yulia Samoteykina: Найцікавіше - це підроблений український паспорт "дружини". Одружилися вони в грудні 2014 року, а паспорт виданий 11 лютого 2014 на Павлову, тобто вже на прізвище чоловіка. Явна підробка. І свідоцтво про народження на українських бланках. Ось в чому сіль. Вони будуть легалізовуватися.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР обурені реакцією України на вбивство і похорони ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова з позивним Моторола і вимагають від української влади пояснень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?