Вбивство Мотороли: версію про "українських диверсантів" спростували самі ж бойовики
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Мотороли: версію про "українських диверсантів" спростували самі ж бойовики

Вбивство Мотороли: версію про "українських диверсантів" спростували самі ж бойовики
Джерело:  online.ua

Версію ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка

про те, що до вбивства терориста Арсенія Павлова на прізвисько Моторола причетна "українська диверсійна група" спростував проросійський бойовик ДНР Діма Русак з Ростова-на-Дону.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на запис Русака в соцмережі VK.


За словами Русака, Павлов був убитий вибухом бомби, закріпленої на стіні приміщення сміттєпроводу, суміжного з ліфтовою шахтою. Приведена в дію вона була саме в той момент, коли Моторола зайшов в ліфт, за ним зачинилися двері, але кабіна ще не почала рух нагору. Кілер відпрацював все з точністю до секунди.


"Будинок, де жив Моторола, охоронявся дуже добре... Приміщення, в якому була закріплена бомба, замкнено на ключ і доступне дуже обмеженому числу осіб - працівникам комунального господарства, які займаються вивезенням сміття, та їх керівництву в відділі ЖКГ, тобто сторонні туди проникнути не могли" , - зазначає бойовик.


За даними Русака, для того щоб привести бомбу в дію, людина з пультом в руці мала перебувати поруч з будинком, де жив Моторола. Кілер не тільки повинен був знаходитися дуже близько, але і бачити, як терорист заходить в ліфт.


Він підкреслив, що версія Захарченка про причетність до вбивства "української диверсійної групи" розбивається вщент об ці докази.


"Українські диверсанти не мають доступу в будівлю і можливості довгий час там перебувати і проводити якісь роботи, не викликаючи підозри охорони", - написав Русак, висунувши свою версію про те, що вибухівку активував прихильник України, який маскувався під «своїх» для підготовки теракту.




Як повідомляв ONLINE.UA, Моторолу підірвали 16 жовтня в ліфті його будинку. Смерть Моторолли спричинила конфлікт між керівництвом "МДБ" ДНР і "МВС", які звинувачують один одного в бездіяльності і некомпетентності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?